Treatwell
Ο απλός τρόπος για να κλείσεις ραντεβού ομορφιάς οπουδήποτε.
Download our free app.
Μαλλιά
Αποτρίχωση
Μασάζ
Νύχια
Πρόσωπο
Σώμα
Treatwell δωροκάρτα
Σύνδεση, παρακαλούμε περίμενε...
Έχεις συνδεθεί
Σύνδεση στον λογαριασμό σου

Όροι και προϋποθέσεις για το referral

Treatwell Referral - Όροι και Προϋποθέσεις


Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις ισχύουν για την πρόσβασή σας και τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα συστάσεων της Treatwell που ονομάζεται Referral Program (το "Πρόγραμμα"), το οποίο προωθεί και διαχειρίζεται η Treatwell Limited ή οι αντίστοιχες θυγατρικές, αδειούχοι και συνδεδεμένες εταιρείες της (συλλογικά, "Treatwell"):

 • Στην Μεγάλη Βρετανία– Treatwell Limited: Fairfax House, 15 Fulwood Place, London, WC1V 6HU
 • Στην Ιρλανδία – Treatwell IE, branch of Treatwell Limited: Fairfax House, 15 Fulwood Place, London, WC1V 6HU
 • Στην Λιθουανία– Treatwell LT UAB: J. Basanavičiaus g. 15, 03108 Vilnius, Lithuania
 • Στην Ισπανία – Treatwell Spain s.l.: Calle de Magallanes 3, Planta 10, 28015, Madrid, Spain
 • Στην Ιταλία– Treatwell IT s.r.l.: Via Fabio Filzi 25, 20124, Milano, Italy
 • Στην Γαλλία– Treatwell FR SAS: 2 Rue Breguet, 75011, Paris, France
 • Στην Ολλανδία και το Βέλγιο– Treatwell BNL B.V.: Nieuwezijds Voorburgwal 120-126, 1012 SH Amsterdam, Netherlands
 • Στην Γερμανία– Treatwell DACH GmbH: Greifswalder Str. 212, 10405 Berlin, Germany
 • Στην Ελβετία– Treatwell DACH GmbH, Zweigniederlassung Zürich: Hagenholzstrasse 83b, 8050 Zürich, Switzerland
 • Στην Αυστρία– Treatwell DACH GmbH, Zweigniederlassung Wien: Wiedner Hauptstraße 65, Geschäftslokal 1040 Wien, Austria
 • Στην Πορτογαλία – Treatwell Sociedade Unipessoal, Lda: Avenida da Igreja nº 42, 8º andar, 1700-239 Lisboa, Portugal
 • Στην Ελλάδα - Funkmartini Online Reservation Services M.E.P.E.: Kifisias Street no. 269, Greece


ΟΡΙΣΜΟΙ

 • Treatwell Referral Program (αλλιώς: Πρόγραμμα, Πρόγραμμα συστάσεων): είναι μια νέα πρωτοβουλία που ξεκίνησε η Treatwell, στο πλαίσιο της οποίας οι υπάρχοντες χρήστες της μπορούν να προσκαλέσουν άλλους χρήστες να δημιουργήσουν έναν νέο λογαριασμό και να χρησιμοποιήσουν την Treatwell για να κλείσουν τις αγαπημένες τους υπηρεσίες με αντάλλαγμα μια ανταμοιβή.
 • Συστήνων: ο υφιστάμενος χρήστης της Treatwell που στέλνει μια πρόσκληση σε ένα άλλο άτομο για να γίνει μέλος της Treatwell.
 • Συστηνόμενο πρόσωπο: το άτομο που δεν είναι εγγεγραμμένο στην Treatwell, το οποίο λαμβάνει πρόσκληση για να ενταχθεί στο Treatwell.
 • Έκπτωση Referral (επίσης κουπόνι Referral): είναι η χρηματική ανταμοιβή, με τη μορφή κουπονιού Treatwell, που δίνεται τόσο στον Συστήνων όσο και στο Συστηνόμενο πρόσωπο.
 • Χρήστης: οποιοδήποτε πρόσωπο, όχι απαραίτητα με λογαριασμό, το οποίο χρησιμοποιεί το marketplace της Treatwell.
 • Κατάστημα: είναι τα καταστήματα ομορφιάς στο οποίο οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες που επιθυμούν όπως κομμωτήρια και κέντρα περιποίησης άκρων.
 • Κράτηση που πληροί τις προϋποθέσεις: ορίζεται ως η αποδεκτή κράτηση σύμφωνα με τους παρόντες Όρους που περιγράφεται στην ενότητα Συχνές Ερωτήσεις για το Referral Program της Treatwell.


ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Το Πρόγραμμα αυτό, είναι ένας τρόπος με τον οποίο η Treatwell ανταμείβει και ευχαριστεί τους ενεργούς πελάτες που προσκαλούν τους φίλους και την οικογένειά τους να χρησιμοποιήσουν την Treatwell. Οι χρήστες του Προγράμματος μπορούν να κερδίσουν εκπτώσεις ή κουπόνια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο marketplace. Το Πρόγραμμα επιτρέπει επίσης στα ενεργά δικαιούχα μέλη ("Συστήνων") να κερδίζουν χρήματα, με τη μορφή κουπονιών, με την εγγραφή στην Treatwell για πρώτη φορά νέων χρηστών ("Συστηνόμενα Πρόσωπα") οι οποίοι δημιουργούν ένα νέο προφίλ και ολοκληρώνουν επιτυχώς μια online κράτηση. Ως "Ολοκληρωμένη κράτηση" ή αλλιώς “κράτηση που πληροί τις προϋποθέσεις, νοείται η κράτηση που έχει γίνει αποδεκτή από τον χώρο διεξαγωγής και έχει πληρωθεί online από το Συστημένο Πρόσωπο και η οποία δεν έχει ακυρωθεί ούτε από τον ίδιο ούτε από τον χώρο διεξαγωγής οποιαδήποτε στιγμή πριν ή μετά από την προγραμματισμένη ώρα του ραντεβού. Εάν το Συστηνόμενο Πρόσωπο-χρήστης ολοκληρώσει το ραντεβού και αναχωρήσει από τον τόπο διεξαγωγής, τότε η κράτηση θεωρείται ολοκληρωμένη.

Με τη συμμετοχή τους, ο Συστήνων και το Συστηνόμενο Πρόσωπο συμφωνούν με τους παρόντες Όρους. Το Πρόγραμμα δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλα προγράμματα ή κίνητρα Referral της Treatwell. Όταν συστήνετε έναν χρήστη, το Συστηνόμενο Πρόσωπο θα βλέπει το όνομά σας στο SMS πρόσκλησης ή στο email που αποστέλλεται και στη Σελίδα Προορισμού για το Πρόγραμμα.

ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ REFERRAL


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ REFERRAL PROGRAM ΤΗΣ TREATWELL
Συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με το πώς να επωφεληθείτε από το Πρόγραμμα της Treatwell παρέχονται στον ιστότοπό μας www.Treatwell.gr ("Ιστότοπος") ή στην εφαρμογή Treatwell για κινητά ("App"). Θα σας ζητηθεί να δώσετε προσωπικές πληροφορίες που περιλαμβάνουν (ενδεικτικά) όνομα, επώνυμο, αριθμό τηλεφώνου, email και την ημερομηνία γέννησής σας. Οι προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε με σκοπό τη δημιουργία λογαριασμού και την εγγραφή σας ως Μέλος του Προγράμματος θα τηρούνται και θα υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου της Treatwell.


ΧΡΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ REFERRAL
Οι σύνδεσμοι χρησιμοποιούνται μόνο για προσωπικούς σκοπούς. Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε εμπορική χρήση του Προγράμματος της Treatwell. Οι σύνδεσμοι referral δεν πρέπει να δημοσιεύονται ή να διανέμονται όταν δεν υπάρχει εύλογη βάση για να θεωρηθεί ότι όλοι ή οι περισσότεροι από τους παραλήπτες είναι προσωπικοί φίλοι (όπως ιστοσελίδες κουπονιών, ιστολόγια, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Reddit ή Βικιπαίδεια).

Εγγυάστε και δηλώνετε ότι θα χρησιμοποιείτε μεθόδους και τεχνικές παραπομπής που οι άνθρωποι θα εκτιμούν και που είναι νόμιμες. Θα πρέπει να έρχεστε σε επαφή μόνο με άτομα που σας έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους για να επικοινωνήσουν μαζί σας και η Treatwell δεν φέρει καμία ευθύνη για τον τρόπο που επιλέγετε να έρχεστε σε επαφή με τα Συστηνόμενα Πρόσωπα. Η Treatwell διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιονδήποτε χρήστη που παρενοχλεί ή υπάρχει υποψία ότι παρενοχλεί άλλους χρήστες με οποιονδήποτε τρόπο ή στέλνει ανεπιθύμητους κωδικούς referral. Συμφωνείτε και δηλώνετε ότι θα φροντίζετε να σέβεστε το απόρρητο των άλλων (π.χ. μην κάνετε spam), να είστε ειλικρινείς, ανοιχτοί και διαφανείς σχετικά με το ποιοι είστε και τι προσφέρετε (π.χ. μην παραπλανάτε).
Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε κατάχρηση του Referral Program της Treatwell, συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά της δημιουργίας πλαστών λογαριασμών στην Ιστοσελίδα ή την Εφαρμογή για την απόκτηση επιπλέον κουπονιών.


ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ REFERRAL
Εάν είστε ο Συστήνων, θα λάβετε το κουπόνι σας τη στιγμή που το Συστηνόμενο Πρόσωπο παρευρεθεί στο ραντεβού που έκλεισε μέσω της Ιστοσελίδας ή της Εφαρμογής μετά τη δημιουργία ενός προφίλ Treatwell, το οποίου το προτείνατε εσείς.. Το κουπόνι θα εμφανιστεί στην ενότητα Πορτοφόλι (www.treatwell.com/wallet) του Ιστότοπου ή της Εφαρμογής εντός 48 ωρών από την προσέλευση του Συστηνόμενου Προσώπου στο ραντεβού. Στη συνέχεια θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι για μελλοντικές αγορές στο Marketplace της Treatwell.
Εάν είστε το Συστηνόμενο Πρόσωπο, που δημιούργησε ένα νέο προφίλ, θα λάβετε το κουπόνι σας για να το χρησιμοποιήσετε σε μελλοντικές αγορές στο Treatwell Marketplace κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας στην Treatwell. Η έκπτωσή σας θα εμφανιστεί στην ενότητα Πορτοφόλι του προφίλ σας (www.treatwell.com/wallet) και θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι σας.
Τόσο για τους χρήστες που είναι Συστήνοντες και όσο και για τα Συστηνόμενα Πρόσωπα:

 • Η έκπτωση Referral μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά υπηρεσιών στο Treatwell Marketplace που εμπίπτουν στην κατηγορία των επιλέξιμων κρατήσεων που περιγράφονται στις Συχνές ερωτήσεις Προγράμματος Συστάσεων που βρίσκονται στον ιστότοπο ή στην εφαρμογή. Οποιαδήποτε κράτηση υπόκειται στους Όρους Κρατήσεων της Treatwell.
 • Τα ακριβή ποσά που περιλαμβάνουν τα κουπόνια θα είναι προσβάσιμα στην ενότητα Συχνές Ερωτήσεις στην Ιστοσελίδα μας.
 • Οι εκπτώσεις που λαμβάνονται μέσω του Προγράμματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μεμονωμένα και δεν μπορούν να συνδυαστούν.
 • Η έκπτωση Referral θα έχει συγκεκριμένη ισχύ, η οποία θα σας γνωστοποιείται στην εφαρμογή Treatwell App ή στον ιστότοπο Treatwell.
 • Η Treatwell διατηρεί το δικαίωμα να θέσει ένα ανώτατο όριο στον αριθμό των προσκλήσεων που μπορούν να αποσταλούν από τους Συστήνοντες - το όριο αυτό μπορεί να βρεθεί στις Συχνές Ερωτήσεις.
 • Τα κουπόνια παραπομπής που είναι διαθέσιμα στο Πορτοφόλι σας στην Treatwell, μπορούν να μεταβληθούν από την Treatwell ανά πάσα στιγμή, γεγονός για το οποίο θα ενημερωθείτε στην εφαρμογή Treatwell App ή στον ιστότοπο Treatwell.


ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑ, ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ


ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΟΡΟΙ
Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις ισχύουν για την πρόσβασή σας και τη συμμετοχή σας στο Referral Program της Treatwell (“Πρόγραμμα"), το οποίο διαχειρίζεται η Treatwell Limited ή οι αντίστοιχες θυγατρικές, αδειούχοι και συνδεδεμένες εταιρείες της (συλλογικά, "Treatwell"). Οι παρόντες Όροι Χρήσης δεν τροποποιούν με κανέναν τρόπο τους όρους ή τις προϋποθέσεις οποιασδήποτε άλλης συμφωνίας που μπορεί να έχετε με την Treatwell για άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες.


ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ
Η Treatwell διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, να τροποποιήσει ή/και να τερματίσει το Πρόγραμμα ή/και τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις ή οποιαδήποτε πολιτική, συχνές ερωτήσεις ή οδηγίες που αφορούν το Πρόγραμμα, συνολικά ή εν μέρει, ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Οποιεσδήποτε αλλαγές ενδέχεται να κοινοποιούνται στους χρήστες στην Εφαρμογή, στον Ιστότοπο ή μέσω email. Οποιεσδήποτε αλλαγές ή τροποποιήσεις θα ισχύουν άμεσα και ενδέχεται να αναρτηθούν στη διεύθυνση www.Treatwell.com, και παραιτείστε από κάθε δικαίωμα να λάβετε ειδική ειδοποίηση για τις εν λόγω αλλαγές ή τροποποιήσεις. Η συνέχιση της πρόσβασής σας και/ή της συμμετοχής σας στο Πρόγραμμα της Treatwell μετά από οποιεσδήποτε τέτοιες αλλαγές ή τροποποιήσεις επιβεβαιώνει την αποδοχή των αλλαγών αυτών. Θα πρέπει να διαβάζετε συχνά τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις για να κατανοείτε την εφαρμογή τους. Εάν δεν συμφωνείτε με τους τροποποιημενους όρους, πρέπει να διακόψετε την πρόσβαση και τη συμμετοχή σας στο Referral Program.


ΛΗΞΗ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ REFERRAL
Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά, οι εκπτώσεις Referral - που είναι ορατές στην ενότητα Πορτοφόλι (https://www.treatwell.gr/wallet) - παρέχονται αυτόματα μετά το χρονικό διάστημα που σας γνωστοποιείται στην Εφαρμογή ή στον Ιστότοπο Treatwell.
Εάν είστε Συστήνων, η αντίστροφη μέτρηση θα ξεκινήσει από την ημέρα κατά την οποία η έκπτωση καθίσταται ορατή και διαθέσιμη στο λογαριασμό σας. Αυτό σημαίνει ότι το Συστηνόμενο Πρόσωπο δημιούργησε ένα νέο προφίλ, αγόρασε μια online κράτηση που σέβεται τους Όρους μας και έκανε σωστά check out στο κατάστημα. Οι Συστηνόμενοι θα ειδοποιηθούν μέσω email όταν μια έκπτωση παραπομπής προστεθεί στο Πορτοφόλι τους.
Εάν είστε το Συστηνόμενο Πρόσωπο, η αντίστροφη μέτρηση θα ξεκινήσει από την ημέρα κατά την οποία δημιουργήσατε το νέο σας προφίλ και η έκπτωση έγινε ορατή και διαθέσιμη στο λογαριασμό σας.


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ TREATWELL
Για να είναι εφαρμόσιμο το Πρόγραμμα της Treatwell, τόσο ο Συστήνων όσο και το Συστηνόμενο Πρόσωπο πρέπει να έχουν δημιουργήσει τους λογαριασμούς τους στην Treatwell σε οποιαδήποτε υποψήφια χώρα, όπου λειτουργεί η Treatwell. Η δημιουργία λογαριασμού σε άλλη χώρα της Treatwell, από αυτή του Συστήνοντα, θα έχει ως αποτέλεσμα να μην χορηγηθεί καμία έκπτωση τόσο στον Συστήνοντα όσο και στο Συστηνόμενο Πρόσωπο.


ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ REFERRAL DASHBOARD
Συμφωνείτε ότι δεν θα χρησιμοποιείτε το Referral Dashboard ("Πίνακας") για οποιονδήποτε άλλο σκοπό εκτός από την παρακολούθηση της δικής σας προόδου και της προόδου άλλων ατόμων στη γεωγραφική σας περιοχή. Θα σέβεστε το απόρρητο των άλλων και θα τηρείτε τους ισχύοντες νόμους.


ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ
Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Treatwell χειρίζεται τις ακυρώσεις κρατήσεων, διαβάστε την Πολιτική Ακύρωσης εδώ.
Η έκπτωση Referral σας μπορεί να επηρεαστεί από τις ακυρώσεις ως εξής:

 • Είστε το Συστηνόμενο Πρόσωπο - Εάν την ακυρώσετε σύμφωνα με την Πολιτική Ακύρωσης, θα λάβετε πίσω την έκπτωση σας μόνο εάν η έκπτωση εξακολουθεί να ισχύει. Εάν, μετά την ακύρωση ή τη "μη εμφάνιση" η έκπτωσή σας δεν είναι πλέον έγκυρη, δεν θα μπορέσετε να χρησιμοποιήστε ξανά την έκπτωση παραπομπής.
 • YΕίστε ο Συστήνων- Εάν ακυρώσει το ραντεβού το Συστηνόμενο Πρόσωπο σύμφωνα με την Πολιτική Ακύρωσης, θα λάβετε πίσω την έκπτωση σας μόνο εάν η έκπτωση εξακολουθεί να ισχύει. Εάν, μετά την ακύρωση, η έκπτωσή σας δεν είναι πλέον έγκυρη, δεν θα μπορέσετε να την χρησιμοποιήστε ξανά.
 • Εάν το ραντεβού του Συστηνόμενου Προσώπου με τον Συνεργάτη επισημανθεί ως "μη εμφάνιση", δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά την έκπτωση Referral.


Επιπλέον:

 • Η Treatwell διατηρεί επίσης το δικαίωμα να αναπροσαρμόσει τις Εκπτώσεις Referral σας ανά πάσα στιγμή, όταν έχει λόγους να υποπτεύεται ότι η Έκπτωση χρησιμοποιείται καταχρηστικά.
 • Εάν ένας συνεργαζόμενος χώρος ακυρώσει ένα ραντεβού το οποίο συνδέεται με έκπτωση Referral, θα προστεθεί ξανά στο Πορτοφόλι του χρήστη. Εάν, μετά την ακύρωση, η έκπτωση δεν ισχύει πλέον, τότε ο χρήστης δεν θα μπορεί να αξιοποιήσει εκ νέου την έκπτωση παραπομπής.


ΕΞΑΙΡΈΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΊ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΌΚΤΗΣΗ ΕΚΠΤΏΣΕΩΝ TREATWELL

 • Οι εκπτώσεις Referral δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί με άλλες εκπτώσεις της Treatwell ή πιστωτικά κουπόνια που εκδίδονται από την Treatwell ή τρίτους.
 • Οι εκπτώσεις Referral μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί με δωροκάρτες που έχουν αποκτήσει οι χρήστες της Treatwell.


ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το Πρόγραμμα ή τον τρόπο λειτουργίας του, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του αρμόδιου Κέντρου Βοήθειας Treatwell.


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Εάν επιλέξετε να συμμετάσχετε στο Πρόγραμμα, η Treatwell θα σας ζητήσει να υποβάλλετε το ονοματεπώνυμό σας, το e-mail, τον αριθμό τηλεφώνου και την ταχυδρομική σας διεύθυνση. Οι προσωπικές πληροφορίες θα συλλέγονται, θα επεξεργάζονται και θα μπορούν να χρησιμοποιούνται από την Treatwell, ως υπεύθυνη επεξεργασίας δεδομένων, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τα Cookies της Treatwell. Όλοι οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα έχουν το δικαίωμα πρόσβασης, τροποποίησης, διόρθωσης και διαγραφής των δεδομένων που τους αφορούν. Οι Συστήνοντες ή τα Συστηνόμενα Πρόσωπα μπορούν να ασκήσουν αυτά τα δικαιώματα σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου ή με μήνυμα στο email που αναφέρεται στο πάνω μέρος των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων.


ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Η Treatwell δεν ευθύνεται για τη μη παραλαβή ή τα λάθη στις εκπτώσεις συστάσεων που οφείλονται, μεταξύ άλλων, σε τεχνικά προβλήματα, δυσκολίες δικτύου ή άλλα λάθη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα, συμφωνείτε ότι συμμετέχετε με δική σας ευθύνη. Η Treatwell δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη σε σχέση με τη συμμετοχή (ή την αδυναμία συμμετοχής) ενός ατόμου στο Πρόγραμμα στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε άμεσης, έμμεσης, τυχαίας, επακόλουθης ή οποιουδήποτε άλλου είδους ζημίας που σχετίζεται ή προκύπτει από το Πρόγραμμα ή τη συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα. Τίποτα στους παρόντες Όρους δεν αποκλείει την ευθύνη της Treatwell για απάτη, θάνατο, σωματικές βλάβες που προκαλούνται από αμέλεια ή οτιδήποτε άλλο δεν μπορεί να αποκλειστεί από το νόμο.


ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ
Εάν οποιοδήποτε μέρος των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων κριθεί ανεφάρμοστο από νομική άποψη, όλα τα υπόλοιπα μέρη των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων δεν επηρεάζονται και παραμένουν σε ισχύ.


ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Το Πρόγραμμα και οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις διέπονται και ορίζονται σύμφωνα με τους νόμους της χώρας της αντίστοιχης εταιρείας Treatwell. Από την μεριά σας και την μερία μας, συμφωνούμε ότι τα δικαστήρια της εν λόγω χώρας θα έχουν μη αποκλειστική δικαιοδοσία για οποιαδήποτε αξίωση ή διαφορά που προκύπτει ή σχετίζεται με το Πρόγραμμα ή τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις.