Πακέτα συνδρομών και VIP cards: όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Μέσα σε όλες τις αβεβαιότητες της εποχής, είναι ωραίο να βλέπουμε πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην υποστήριξη των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών. Στο άρθρο αυτό έχουμε συγκεντρώσει μερικές συμβουλές που θα ενισχύσουν την ταμειακή ροή, ακόμη και σε διαστήματα που το κομμωτήριο ή το κέντρο αισθητικής σου είναι κλειστό. Στην Treatwell έχουμε αναπτύξει δύο νέες δυνατότητες: τα πακέτα συνδρομών και τις VIP cards, τα οποία μπορούν να αγοραστούν online από τους πελάτες. Θα επιτρέψουν στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων ομορφιάς να έχουν έσοδα και ρευστότητα σε αυτή την αβέβαιη περίοδο που ακόμα διανύουμε.

Αλλά πρώτα, ας δούμε τι συμβαίνει στον τομέα της ομορφιάς παγκοσμίως.

Αντίκτυπος του κορωνοϊού στη βιομηχανία ομορφιάς: Αύξηση των ηλεκτρονικών αγορών

Σύμφωνα με έρευνα του Stackline.com, οι διαδικτυακές αγορές σχετικά με την προσωπική φροντίδα, αλλά κυρίως ο τομέας της ομορφιάς έχει γνωρίσει μια τρομερή ανάπτυξη που υπερβαίνει το 115%. Σύμφωνα με την έρευνα, ο τομέας της ομορφιάς συγκαταλέγεται στους 100 τομείς με την ταχύτερη online ανάπτυξη (63η θέση).

Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι οι άνθρωποι εξοικειώνονται όλο και περισσότερο με τις online αγορές, με αυτή τη συνήθεια να παραμένει και μετά την πανδημία.

Επομένως, γιατί να μην εκμεταλλευτείς αυτή την αλλαγή για να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό;

Πώς θα σε ωφελήσουν τα πακέτα συνδρομών και οι VIP cards;

Ο πρωταρχικός στόχος για αυτή την περίοδο είναι να δημιουργήσεις κύκλο εργασιών ακόμη και αν το κατάστημα είναι κλειστό. Εκτός από την πώληση προϊόντων ομορφιάς, μπορείς να δημιουργήσεις πραγματικές ευκαιρίες για τους πελάτες σου μέσα από τα πακέτα συνδρομών και τις VIP cards (προπληρωμένες πιστώσεις).

Γιατί αξίζει να τα δοκιμάσεις;

  • Το κατάστημα καταφέρνει να παράγει ρευστότητα παρά το κλείσιμο.
  • Μπορείς να δημιουργήσεις πακέτα υπηρεσιών ή / και προϊόντων που προτιμούν οι πελάτες σου.
  • Με τις εκπτώσεις ή τα μπόνους, οι πελάτες θα αισθάνονται ξεχωριστοί.
  • Θα πετύχεις αύξηση του βαθμού αφοσίωσης των πελατών σου.

Για να μην μπερδέψεις τους πελάτες, προτείνουμε να μην υπερβαίνεις έναν συνολικό αριθμό 5 συνδρομών και 5 VIP cards. Επίσης, προσπάθησε να χρησιμοποιείς μόνο σημαντικές εκπτώσεις που είναι πραγματικά επωφελείς για την επιχείρηση.

Αφού δημιουργήσεις αυτούς τους τύπους προσφορών, θα πρέπει να ενημερώσεις τους πελάτες σου, διαφορετικά δεν θα μάθουν ποτέ για αυτό. Οι επικοινωνίες μπορούν να πραγματοποιηθούν με διαφορετικούς τρόπους, για παράδειγμα, μέσω:

  • email
  • SMS, Whatsapp και Facebook Messenger
  • δημοσιεύσεων στα social media της επιχείρησης (Facebook και Instagram)
  • τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους πελάτες

Αυτό που συμβαίνει παγκοσμίως απαιτεί από τις επιχειρήσεις ομορφιάς να αναδιοργανώσουν τη δουλειά τους, ανακαλύπτοντας νέους πόρους και τρόπους φροντίδας των πελατών τους. Η Treatwell είναι δίπλα σε κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής, για να βοηθήσει σε αυτή την περίοδο αναδιοργάνωσης των δραστηριοτήτων τους. Τα πακέτα συνδρομών και οι VIP cards δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες – νέους και παλιούς – να επωφεληθούν από τις ad hoc προσφορές και να κλείσουν το ραντεβού τους με εύκολο τρόπο.

Alessandro Bruzzi, συνιδρυτής Uala

Πώς να δημιουργήσεις πακέτα συνδρομών και VIP cards

Στην ενότητα “Προσφορές” του λογισμικού διαχείρισης της Treatwell, είναι δυνατή η δημιουργία συνδρομών και προπληρωμένων πιστώσεων που οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν online χάρη στην εξατομικευμένη σελίδα των καταστημάτων στο treatwell.gr.

Οι συνδρομές σού επιτρέπουν να πουλάς πακέτα υπηρεσιών σε μειωμένες τιμές. Αντίστοιχα, με τις VIP cards μπορείς να πουλάς προπληρωμένες πιστώσεις – με την προσθήκη μπόνους, σε περίπτωση που το κρίνεις σκόπιμο. Για παράδειγμα, μια κάρτα VIP αξίας 100€ μπορεί να έχει μπόνους 20€, οπότε οι πελάτες θα έχουν στη διάθεσή τους το ποσό των 120€ για τις αγαπημένες τους υπηρεσίες στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Μόλις ο πελάτης αγοράσει την προσφορά, θα πρέπει απλώς να εξαργυρώσεις τον κωδικό μόλις ο πελάτης φτάσει στο κατάστημα. Το σύστημα διαχείρισης θα φροντίσει να ενημερώσει το ποσό της προπληρωμένης πίστωσης ή τον συνολικό αριθμό των διαθέσιμων συνδρομών.

Η επιλογή της Treatwell θα φέρει την καινοτομία και την τεχνολογία στην επιχείρησή σου. Πρόκειται για ένα λογισμικό διαχείρισης που συμβαδίζει πάντα με τις απαιτήσεις της αγοράς. Γίνε κι εσύ μέλος μιας μεγάλης κοινότητας επαγγελματιών ομορφιάς και ευεξίας, με το βλέμμα μόνο στο μέλλον!

Θέλεις περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο ενεργοποίησης των πακέτων συνδρομών και των VIP cards μέσω της Treatwell;

Άφησε τα στοιχεία σου κι ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σου για μία δωρεάν επίδειξη του λογισμικού χωρίς υποχρέωση αγοράς!