Η απλοποιημένη και έξυπνη ταμειακή μηχανή για την επιχείρησή σου

Ευέλικτες λύσεις πληρωμών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιχείρησής σου. Το να δέχεσαι πληρωμές είναι παιχνιδάκι με την Treatwell.

Treatwell Pro
%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%b5%cf%83 %ce%bc%ce%b5%cf%83%cf%89 %ce%b5%cf%86%ce%b1%cf%81%ce%bc%ce%bf%ce%b3%ce%b7%cf%83
ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Μπορείς να εκδίδεις αποδείξεις από την εφαρμογή Treatwell Pro απευθείας από το smartphone σου, χωρίς ουρές και περίπλοκες ρυθμίσεις.

%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%b7 %cf%80%cf%89%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7 %cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a%ce%bf%ce%bd%cf%84%cf%89%ce%bd
ΑΜΕΣΗ ΠΩΛΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Μπορείς να πουλήσεις τα προϊόντα σου στο check out και να προσθέσεις έκπτωση. Το απόθεμα ενημερώνεται αυτόματα.

%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b9%ce%bc%ce%bf %ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%b7%cf%84%cf%89%ce%bd %cf%83%ce%b5 1 %ce%bb%ce%b5%cf%80%cf%84%ce%bf
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ

Κλείσε την εργάσιμη ημέρα με ένα κλικ. Θα λάβεις μια πλήρη ημερήσια αναφορά μέσω email. Τέρμα οι αριθμομηχανές και οι υπολογισμοί!

Ταμείο και πληρωμές

Το ταμείο σου, τώρα πιο γρήγορο και έξυπνο

Μπορείς να εκδίδεις αποδείξεις, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών, από το tablet ή το smartphone σου. Δεν έχεις ξαναδεί τόσο απλό σύστημα ταμειακής μηχανής!

Πωλήσεις προϊόντων

Εάν ο πελάτης αγοράσει ένα ή περισσότερα προϊόντα, μπορείς να τα εισάγεις στο ταμείο τη στιγμή της πληρωμής ή να τα σκανάρεις με ένα barcode scanner. Μην ανησυχείς για το απόθεμα, ενημερώνεται μόνο του!

Διαφοροποίηση τιμών

Μπορείς να ορίσεις τον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών σου και να προσαρμόσεις την τιμή για κάθε πελάτη ξεχωριστά. Το πρόγραμμα διαχείρισης θα αποθηκεύσει αυτόματα την ενημερωμένη τιμή για το επόμενο checkout και δεν θα χρειαστεί να ξανακάνεις τίποτα!

Περαστικοί πελάτες

Έρχονται συχνά περαστικοί πελάτες; Μπορείς να δημιουργήσεις μια εξατομικευμένη κάρτα και να την αποθηκεύσεις στο πελατολόγιό σου. Από τη λειτουργία του ταμείου μπορείς επίσης να μάθεις πόσοι πελάτες βρίσκονται στο κατάστημα, ποιοι είναι και ποιες υπηρεσίες κάνουν.

%cf%84%ce%bf %cf%84%ce%b1%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%bf %cf%83%ce%bf%cf%85 %cf%84%cf%8e%cf%81%ce%b1 %cf%80%ce%b9%ce%bf %ce%b3%cf%81%ce%ae%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%bf %ce%ba%ce%b1%ce%b9 %ce%ad%ce%be%cf%85%cf%80

Πληρωμές, εκπτώσεις και επιστροφές

Το Treatwell Pro αναλαμβάνει τα λογιστικά σου

Απλές online πληρωμές

Η εφαρμογή της Treatwell είναι επίσης ο ταχύτερος και ευκολότερος τρόπος για να δέχεσαι πληρωμές από τους πελάτες σου. Μπορούν να το κάνουν απευθείας από την εφαρμογή όταν κλείνουν το ραντεβού τους. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, η Treatwell φροντίζει γι’ αυτό!

Διαχείριση εκπτώσεων και προσφορών

Απευθείας από τη λειτουργία του ταμείου μπορείς να διαχειρίζεσαι συνδρομές, προσφορές, πακέτα και να εφαρμόζεις εκπτώσεις τόσο σε μεμονωμένες υπηρεσίες όσο και στην τελική τιμή του ραντεβού. Μπορείς να συσχετίσεις κάθε προωθητική ενέργεια με τον εκάστοτε πελάτη με έναν εξατομικευμένο κωδικό. Το πρόγραμμα διαχείρισης θα σου επισημαίνει πάντα πότε υπάρχουν ενεργές προσφορές.

Πιστώσεις πάντα ενημερωμένες

Διαχειρίσου τις δόσεις των συνδρομών ή τα εκπτωτικά πακέτα, διαφυλάσσοντας παράλληλα τον τζίρο σου. Για τους πιο πιστούς πελάτες, μπορείς να δημιουργήσεις μια εκκρεμή πίστωση. Το πρόγραμμα διαχείρισης εμφανίζει το συνολικό οφειλόμενο ποσό κατά τη διάρκεια των επόμενων ραντεβού.

Τρόποι πληρωμής

Μπορείς να διαφοροποιήσεις τις πληρωμές σε: μετρητά, κάρτες, εκκρεμή πίστωση και τραπεζική μεταφορά. Μπορείς επίσης να χωρίσεις την πληρωμή σε διαφορετικές επιλογές. Οι πληρωμές γίνονται πιο απλές από ποτέ!

%cf%84%ce%bf treatwell pro %ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%b2%ce%ac%ce%bd%ce%b5%ce%b9 %cf%84%ce%b1 %ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac %cf%83%ce%bf%cf%85
Θέλεις να βελτιώσεις τη διαχείριση της επιχείρησης ομορφιάς σου; Ζήτησε ένα δωρεάν demo.

Μέγιστη διάρκεια: 25 λεπτά. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα. Χωρίς συμβόλαιο

Η Treatwell μπορεί επίσης να σε βοηθήσει με
Ψηφιακή ατζέντα
Μάθε περισσότερα
Μάρκετινγκ και προσφορές
Μάθε περισσότερα
Αποθήκη και απόθεμα
Μάθε περισσότερα
Online προβολή
Μάθε περισσότερα
Περισσότεροι από 50.000 επαγγελματίες ομορφιάς χρησιμοποιούν ήδη την Treatwell για τη διαχείριση της επιχείρησής τους. Εσύ;
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να ζητήσεις περισσότερες πληροφορίες.

    Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.