Η πιο εύχρηστη και έξυπνη ψηφιακή ατζέντα στην Ευρώπη

Πες αντίο στο στυλό και το χαρτί. Η Treatwell διαθέτει το πιο εύχρηστο και προηγμένο ημερολόγιο για επιχειρήσεις ομορφιάς, το οποίο σου επιτρέπει να οργανώνεις τις ημέρες σου σε χρόνο μηδέν.

Treatwell Pro
%cf%80%ce%b5%cf%82 %ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bf %cf%83%cf%84%ce%b1 %cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1 %cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%b2%ce%bf%cf%8d
Πες αντίο στα χαμένα ραντεβού

Το Treatwell Pro στέλνει απεριόριστα και δωρεάν SMS υπενθύμισης ραντεβού. Και για να βεβαιωθείς ότι δεν θα χάσεις τίποτα, στέλνουμε και ειδοποιήσεις push στην εφαρμογή της Treatwell. Τα χαμένα ραντεβού θα ανήκουν στο παρελθόν!

%ce%b7 %ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%af%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%ae %cf%83%ce%bf%cf%85 %cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd %cf%84%cf%83%ce%ad%cf%80%ce%b7 %cf%83%ce%bf%cf%85
Η επιχείρησή σου στην τσέπη σου

Όπου κι αν βρίσκεσαι, μπορείς να βλέπεις όλες τις πληροφορίες του κομμωτηρίου ή του κέντρου αισθητικής σου απευθείας από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%87%ce%b5%ce%af%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b7 %cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%89%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d 2 0
Διαχείριση προσωπικού 2.0

Ωράρια, διακοπές, παραγωγικότητα, ενεργές υπηρεσίες και προτιμήσεις. Οργάνωσε εύκολα τις ημέρες της ομάδας σου με το Treatwell Pro.

Online ατζέντα κρατήσεων

Διαχειρίσου τα ραντεβού σου γρήγορα και εύκολα

Η ατζέντα της Treatwell έχει σχεδιαστεί για τους επαγγελματίες ομορφιάς, ακριβώς όπως εσύ. Θα έχεις όλες τις λειτουργίες που χρειάζεσαι: βάρδιες υπαλλήλων, προτιμήσεις, ιστορικό πελατών, διαχείριση δωματίων θεραπείας και επαναλαμβανόμενα ραντεβού.

Οργάνωση προσωπικού, ωραρίων και ομάδας

Με το ημερολόγιο, μπορείς να οργανώσεις ή να αλλάξεις τις βάρδιες της ομάδας σου και να τις κατανείμεις ανά ημέρα ή εβδομάδα. Με λίγα μόνο κλικ, ορίζεις τις ώρες λειτουργίας και προσθέτεις ειδικές ώρες κλεισίματος. Όλα αυτά, ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.

Διαχείριση δωματίων θεραπείας

Έχεις κέντρο αισθητικής; Με το Treatwell Pro, μπορείς να δημιουργήσεις στήλες στο ημερολόγιο για κάθε ένα από τα δωμάτια ή τους χώρους θεραπείας και να τα εξατομικεύσεις. Μπορείς δηλαδή να τα ονομάσεις όπως θέλεις, να ορίσεις τη χωρητικότητα, τις σχετικές υπηρεσίες και το χρώμα στην ατζέντα. Είναι εξαιρετικά απλό.

Προγραμματισμός και μετακίνηση ραντεβού

Θέλεις να κλείσεις ένα τακτικό ραντεβού για τον πελάτη σου, κάθε 2 ή 3 εβδομάδες; Χρησιμοποίησε τη λειτουργία επαναλαμβανόμενων ραντεβού και το ημερολόγιό σου θα ενημερωθεί αυτόματα για τις επόμενες εβδομάδες. Θέλεις να αλλάξεις την ημέρα του ραντεβού; Χρησιμοποίησε τη λειτουργία αποκοπής και επικόλλησης για να το μετακινήσεις με ένα κλικ.

%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%af%cf%83%ce%bf%cf%85 %cf%84%ce%b1 %cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%b2%ce%bf%cf%8d %cf%83%ce%bf%cf%85 %ce%b3%cf%81%ce%ae%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%b1 %ce%ba

Δεδομένα και πληροφορίες πελατών

Εξατομίκευσε χωρίς κόπο την εμπειρία των πελατών σου

GDPR, συγκατάθεση απορρήτου και δεδομένα πελατών

Κάθε ένας από τους πελάτες σου θα έχει έναν λεπτομερή κατάλογο όλων των δεδομένων του. Οι πελάτες θα μπορούν να ορίσουν τις προτιμήσεις τους για την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων μέσω SMS ή email, διασφαλίζοντας 100% συμμόρφωση με τον GDPR. Τέρμα τα σημειωματάρια και τα σκόρπια χαρτιά: όλα τα ευαίσθητα δεδομένα είναι ασφαλή και προστατευμένα.

Τεχνικές σημειώσεις και ιστορικό πελατών

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να θυμάσαι τις βαφές που χρησιμοποιείς, τις τεχνικές λεπτομέρειες και τα αγαπημένα προϊόντα των πιστών πελατών σου. Γι’ αυτό θα έχεις μια μόνιμα ενημερωμένη ενότητα τεχνικών σημειώσεων για κάθε υπηρεσία. Και θα βρεις όλες τις πληροφορίες στο ιστορικό πελατών σου. Η δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας μόλις έγινε ακόμα πιο εύκολη.

Προσωποίηση των ραντεβού

Μακροχρόνιος πελάτης; Κάποιος που πάντα βιάζεται; Μήπως είναι τα γενέθλιά του; Δεν χρειάζεται να τα θυμάσαι όλα! Τα εικονίδια στην κράτηση ραντεβού θα σου υπενθυμίζουν όλα αυτά με μια ματιά.

%ce%b5%ce%be%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%af%ce%ba%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b5 %cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82 %ce%ba%cf%8c%cf%80%ce%bf %cf%84%ce%b7%ce%bd %ce%b5%ce%bc%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%af%ce%b1
Θέλεις να βελτιώσεις τη διαχείριση της επιχείρησης ομορφιάς σου; Ζήτησε ένα δωρεάν demo.

Μέγιστη διάρκεια: 25 λεπτά. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα. Χωρίς συμβόλαιο

Η Treatwell μπορεί επίσης να σε βοηθήσει με
Διαχείριση αποθέματος
Μάθε περισσότερα
Μάρκετινγκ και προσφορές
Μάθε περισσότερα
Ταμείο και πληρωμές
Μάθε περισσότερα
Online προβολή
Μάθε περισσότερα
Περισσότεροι από 50.000 επαγγελματίες ομορφιάς χρησιμοποιούν ήδη την Treatwell για τη διαχείριση της επιχείρησής τους. Εσύ;
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να ζητήσεις περισσότερες πληροφορίες.

    Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.