Έξυπνη διαχείριση αποθέματος με αυτόματη ενημέρωση για να βελτιστοποιήσεις την επιχείρησή σου.

Μείωσε δραστικά όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με το απόθεμα στο κομμωτήριο ή το κέντρο αισθητικής σου. Από την παραγγελία νέου stock μέχρι την προσθήκη και αφαίρεση προϊόντων, το Treatwell Pro τα αναλαμβάνει όλα για εσένα.

Treatwell Pro
%cf%80%ce%b5%cf%82 %ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bf %cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd %ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae %ce%bc%ce%b5 %cf%84%ce%bf %cf%87%ce%ad%cf%81%ce%b9
Πες αντίο στην απογραφή με το χέρι

Με το Treatwell Pro, μπορείς να ανεβάσεις την απογραφή σου με ένα κλικ και να την στείλεις στον λογιστή σου. Επίσης, έχεις πρόσβαση και σε μια λεπτομερή αναφορά όλων των προϊόντων, των ποσοτήτων και των τιμών σε πραγματικό χρόνο.

%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%b5 online %cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85 %ce%ba%ce%b9 %ce%b1%ce%bd %ce%b2%cf%81%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%83%ce%b1%ce%b9
Παράγγειλε online όπου κι αν βρίσκεσαι

Στείλε νέες παραγγελίες στους προμηθευτές σου απευθείας από το πρόγραμμα διαχείρισης όποτε θέλεις, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα. Το ιστορικό των παραγγελιών σου είναι πάντα ενημερωμένο και διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή.

%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b5 %ce%ba%ce%b1%ce%b9 %ce%b1%cf%86%ce%b1%ce%af%cf%81%ce%b5%cf%83%ce%b5 %cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a%cf%8c%ce%bd%cf%84%ce%b1
Πρόσθεσε και αφαίρεσε προϊόντα

Όταν παραλαμβάνεις παραγγελίες από τους προμηθευτές σου, μπορείς να ενημερώσεις το απόθεμά σου με ένα κλικ και το πρόγραμμα διαχείρισης ενημερώνει αυτόματα την ποσότητα. Μπορείς επίσης να παίρνεις εύκολα προϊόντα για εσωτερική χρήση – με αυτόν τον τρόπο, γνωρίζεις ακριβώς τι χρησιμοποιείς και πόσο, ελαχιστοποιώντας τις σπατάλες.

Ψηφιοποιημένο απόθεμα χάρη στην Treatwell

Η ψηφιακή αποθήκη που θέλεις, αντί για τα χαρτιά που χρησιμοποιείς

Τα αχρείαστα προϊόντα που πιάνουν χώρο στο κομμωτήριο ή το κέντρο αισθητικής σου ανήκουν στο παρελθόν. Με το Treatwell Pro, μπορείς να διαχειρίζεσαι αποτελεσματικά το απόθεμα.

Έτοιμες λίστες προϊόντων

Η προσθήκη των προϊόντων στην αποθήκη γίνεται εξαιρετικά εύκολη, αφού έχουμε ήδη ενσωματώσει τους επίσημους τιμοκαταλόγους των μεγαλύτερων brands επαγγελματικών προϊόντων. Όλα αυτά είναι χωρισμένα ανά κατηγορία και υποκατηγορία, barcode και τιμή.

Κατανοητές αναφορές και στατιστικά

Μέσα στο πρόγραμμα, θα έχεις πρόσβαση σε μια αναφορά αφιερωμένη στην κίνηση των προϊόντων, οργανωμένη ανά μάρκα και κατηγορία. Μπορείς ανά πάσα στιγμή να εξάγεις τα δεδομένα σε μορφή CSV και να υπολογίσεις ποια προϊόντα χρησιμοποιείς περισσότερο σε καθημερινή βάση εσωτερικά και ποια πωλούνται περισσότερο σε πελάτες.

Εναλλαγή προϊόντων

Ήρθε η ώρα να σταματήσεις να σπαταλάς προϊόντα. Η Treatwell σού δείχνει ποια είδη πρέπει να μειωθούν, ποια είναι στάσιμα και ποια πρέπει να χρησιμοποιηθούν καλύτερα. Μπορείς να συγκρίνεις την επιχείρησή σου με τον εθνικό μέσο όρο κύκλου εργασιών και να οργανώσεις αποτελεσματικές προωθητικές ενέργειες για να αυξήσεις τις πωλήσεις των προϊόντων που δεν έχουν ζήτηση.

%ce%b7 %cf%88%ce%b7%cf%86%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae %ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b8%ce%ae%ce%ba%ce%b7 %cf%80%ce%bf%cf%85 %ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%82 %ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af %ce%b3%ce%b9%ce%b1 %cf%84

Online παραγγελίες

Όπου κι αν βρίσκεσαι, μπορείς να παραγγείλεις ό,τι χρειάζεσαι από την εφαρμογή.

Η αποστολή παραγγελιών είναι εύκολη και αυτόματη, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μπορείς να το κάνεις όποτε θέλεις, ακόμη και όταν οι προμηθευτές σου είναι κλειστοί (ναι, ακόμη και τις Κυριακές)!

Υπενθύμιση παραγγελίας

Στην ενότητα “Αποθήκη” στο Treatwell Pro, μπορείς να ορίσεις ένα ελάχιστο όριο αναπαραγγελίας για κάθε μεμονωμένο προϊόν. Ο αριθμός των προϊόντων σε απόθεμα θα γίνει κόκκινος όταν φτάσεις στο κατώτατο όριο, υπενθυμίζοντάς σου να κάνεις άμεσα νέα παραγγελία στον προμηθευτή σου.

Απογραφή με ένα κλικ

Οι μέρες που περνούσες κάνοντας απογραφή θα είναι μια μακρινή ανάμνηση. Με το Treatwell Pro, το απόθεμα είναι πάντα ενημερωμένο και μπορείς να εξάγεις τη λίστα απογραφής στο Excel σε λιγότερο από ένα λεπτό!

Γρήγορες παραγγελίες

Μπορείς να στείλεις νέες παραγγελίες στους προμηθευτές σου και να παρακολουθείς την κατάστασή τους. Κατά τη δημιουργία της παραγγελίας, μπορείς επίσης να εισάγεις ξεχωριστές ποσότητες για κάθε μεμονωμένο προϊόν. Στη συνέχεια, ο προμηθευτής σου λαμβάνει ένα πλήρες έγγραφο με την παραγγελία σου και η ενημέρωση του αποθέματος γίνεται με ένα κλικ.

%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85 %ce%ba%ce%b9 %ce%b1%ce%bd %ce%b2%cf%81%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%83%ce%b1%ce%b9 %ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af%cf%82 %ce%bd%ce%b1 %cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%b3
Θέλεις να βελτιώσεις τη διαχείριση της επιχείρησης ομορφιάς σου; Ζήτησε ένα δωρεάν demo.

Μέγιστη διάρκεια: 25 λεπτά. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα. Χωρίς συμβόλαιο

Η Treatwell μπορεί επίσης να σε βοηθήσει με
Ψηφιακή ατζέντα
Μάθε περισσότερα
Μάρκετινγκ και προσφορές
Μάθε περισσότερα
Ταμείο και πληρωμές
Μάθε περισσότερα
Online προβολή
Μάθε περισσότερα
Περισσότεροι από 50.000 επαγγελματίες ομορφιάς χρησιμοποιούν ήδη την Treatwell για τη διαχείριση της επιχείρησής τους. Εσύ;
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να ζητήσεις περισσότερες πληροφορίες.

    Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.