Όλα τα στατιστικά που χρειάζεσαι για μια αποτελεσματική στρατηγική

Οι έξυπνες και λεπτομερείς αναφορές του Treatwell Pro σού παρέχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να παίρνεις σωστές αποφάσεις, να δώσεις κίνητρο στην ομάδα σου και να έχεις τον απόλυτο έλεγχο της επιχείρησής σου ανά πάσα στιγμή.

Treatwell Pro
%ce%b4%cf%8e%cf%83%ce%b5 %ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b7%cf%84%cf%81%ce%bf %cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd %ce%bf%ce%bc%ce%ac%ce%b4%ce%b1 %cf%83%ce%bf%cf%85
Δώσε κίνητρο στην ομάδα σου

Σύγκρινε τα στατιστικά πωλήσεων υπηρεσιών και προϊόντων, ώστε να θέσεις ακόμα πιο εύκολα εποικοδομητικούς και αποδοτικκούς στόχους για την επιχείρησή σου.

%ce%b3%ce%bd%cf%8e%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b5 %cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b1 %cf%80%ce%bf%cf%8d %ce%b2%cf%81%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%83%ce%b1%ce%b9
Γνώριζε πάντα πού βρίσκεσαι

Με την Treatwell, θα έχεις μια σύνοψη της συνολικής απόδοσης της επιχείρησης, με δυνατότητα σύγκρισης ανά περίοδο και προσβάσιμη από οποιαδήποτε συσκευή.

%ce%b3%ce%bd%cf%8e%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b5 %cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82 %cf%80%ce%b5%ce%bb%ce%ac%cf%84%ce%b5%cf%82 %cf%83%ce%bf%cf%85
Γνώρισε τους πελάτες σου

Με το Treatwell Pro, θα μπορείς να τσεκάρεις τον αριθμό των τακτικών ραντεβού στην ατζέντα σου και να βλέπεις πόσους νέους πελάτες έχεις. Θα μπορείς επίσης να καταλάβεις αν οι νέοι πελάτες κάνουν κράτηση μέσα από τα social media, την ιστοσελίδα σου ή την πλατφόρμα της Treatwell.

Στατιστικά υπαλλήλων

Φτάσε στην επιτυχία με την ομάδα σου

Θα έχεις πάντα μια πλήρη εικόνα για την παραγωγικότητα κάθε υπαλλήλου, τις προωθητικές ενέργειες που πουλήθηκαν και τις υπηρεσίες που πραγματοποιήθηκαν, καθώς και την πιστότητα των πελατών και τις αξιολογήσεις στη σελίδα της Treatwell

Παρακολούθηση πωλήσεων

Θα μπορείς να δεις ποιος υπάλληλος πούλησε τα περισσότερα προϊόντα, ποιος διαχειρίστηκε τις περισσότερες προωθητικές ενέργειες και ποιος απέφερε τα περισσότερα έσοδα σε μια συγκεκριμένη περίοδο. Όλα τα στατιστικά στοιχεία είναι προσβάσιμα από οποιαδήποτε συσκευή για να τα βλεέπεις όποτε και όπου θέλεις.

Κύκλος εργασιών των υπαλλήλων

Θέλεις να μάθεις ποιοι από τους υπαλλήλους σου απέφεραν τον μεγαλύτερο τζίρο; Με την Treatwell, εκτυπώνεις ή λαμβάνεις μέσω email μια λεπτομερή έκθεση που περιέχει τον αριθμό των προϊόντων και των υπηρεσιών που πουλήθηκαν, το σύνολο των τιμολογίων που εκδόθηκαν από όλους τους υπαλλήλους και το ποσό των ημερήσιων εισπράξεων.

Διαισθητικό interface

Με ένα μόνο κλικ, μπορείς να δεις πώς κατανέμονται οι υπηρεσίες σου, ποιος υπάλληλος εκτελεί τις περισσότερες υπηρεσίες, ποια υπηρεσία απαιτεί τον περισσότερο χρόνο. Μπορείς μάλιστα να συγκρίνεις τα δεδομένα αυτά με προηγούμενους μήνες ή έτη.

%cf%86%cf%84%ce%ac%cf%83%ce%b5 %cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd %ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%cf%85%cf%87%ce%af%ce%b1 %ce%bc%ce%b5 %cf%84%ce%b7%ce%bd %ce%bf%ce%bc%ce%ac%ce%b4%ce%b1 %cf%83%ce%bf%cf%85

Ανάλυση πελατών και ραντεβού

Πες αντίο στις εικασίες με το Treatwell Pro και έχε όλα τα δεδομένα στη διάθεσή σου.

Συχνότητα κρατήσεων

Υπάρχει ένα λεπτομερές report στο Treatwell Pro που σου επιτρέπει να δεθς πόσο συχνά σε επισκέπτονται οι πελάτες σου: εβδομαδιαία, κάθε 15 ημέρες, μηνιαία ή περιστασιακά. Έτσι, μπορείς να καταλάβεις ποιος τύπος πελάτη φέρνει τα περισσότερα έσοδα και αν αφορά κυρίως νέους ή επαναλαμβανόμενους πελάτες.

Μέση αξία ραντεβού

Τα στατιστικά στοιχεία σε βοηθούν να κατανοήσεις τη μέση δαπάνη ανά πελάτη και να προσαρμόσεις τις τιμές σου αναλόγως. Θα βλέπεις επίσης τη μέση δαπάνη με βάση το ιστορικό των υπηρεσιών που έχουν πραγματοποιηθεί και των προϊόντων που έχουν αγοραστεί.

Ιστορικό πελάτη

Θα έχεις μια λεπτομερή αναφορά του πελατολογίου που θα σου δείχνει ανά πάσα στιγμή νέους, υπάρχοντες, χαμένους και επαναλαμβανόμενους πελάτες. Για κάθε ομάδα, θα μπορείς να δεις τον αριθμό των υπηρεσιών που πραγματοποιήθηκαν και των προϊόντων που αγοράστηκαν, καθώς και τη μέση δαπάνη.

Εβδομαδιαία κατανομή υπηρεσιών

Χάρη στα στατιστικά στοιχεία, θα μπορείς να δεις ποιες ημέρες της εβδομάδας είναι πιο δημοφιλείς και ποιες λιγότερο δημοφιλείς, ώστε να δημιουργήσεις προωθητικές ενέργειες για να φέρεις πελάτες τις πιο ήσυχες ημέρες. Επίσης, για κάθε ημέρα της εβδομάδας βλέπεις αριθμό πελατών, υπηρεσίων και προϊόντων που αγοράστηκαν.

%cf%80%ce%b5%cf%82 %ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bf %cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82 %ce%b5%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b5%cf%82 %ce%bc%ce%b5 %cf%84%ce%bf treatwell pro %ce%ba%ce%b1%ce%b9 %ce%ad%cf%87
Θέλεις να βελτιώσεις τη διαχείριση της επιχείρησης ομορφιάς σου; Ζήτησε ένα δωρεάν demo.

Μέγιστη διάρκεια: 25 λεπτά. Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα. Χωρίς συμβόλαιο

Η Treatwell μπορεί επίσης να σε βοηθήσει με
Ψηφιακή ατζέντα
Μάθε περισσότερα
Μάρκετινγκ και προσφορές
Μάθε περισσότερα
Ταμείο και πληρωμές
Μάθε περισσότερα
Online προβολή
Μάθε περισσότερα
Περισσότεροι από 50.000 επαγγελματίες ομορφιάς χρησιμοποιούν ήδη την Treatwell για τη διαχείριση της επιχείρησής τους. Εσύ;
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να ζητήσεις περισσότερες πληροφορίες.

    Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.