Κομμωτές και κομμωτήρια

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία όταν μιλάμε για κομμωτήρια. Είτε προτιμάς να ξοδεύεις λεφτά σε τακτικά ραντεβού για τα μαλλιά σου είτε θέλεις να τα κόβεις και να τα αλλάζεις ανάλογα με την τοποθεσία και τον προϋπολογισμό σου, ένα πράγμα είναι σίγουρο - όλοι χρειαζόμαστε ένα καλό κούρεμα κάθε τόσο και ένα κομμωτήριο είναι το κατάλληλο μέρος για να το κάνεις.

Τα κομμωτήρια μπορεί να είναι διαφορετικών ειδών, κάποια εξυπηρετούν υψηλής ποιότητας κομμώσεις, ενώ άλλα είναι για το απλό κόψιμο και το στέγνωμα των μαλλιών σου. Είτε προτιμάς να επισκέπτεσαι τακτικά έναν τοπ στιλίστα, είτε σου αρέσει να αλλάζεις στιλ, ένα πράγμα είναι σίγουρο - όλοι χρειαζόμαστε ένα καλό κούρεμα κάθε τόσο και ένα κομμωτήριο είναι το κατάλληλο μέρος για να το κάνεις.

Πολλά κομμωτήρια ειδικεύονται σε μια συγκεκριμένη εμφάνιση ή ένα στιλ κοπής, οπότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις πρώτα είναι μια μικρή έρευνα για το κομμωτήριο. Αν έχουν portfolio, φρόντισε να το ξεφυλλίζεις για να δεις σε ποιο στυλ τείνουν να είναι experts. Αυτός είναι ένας έξυπνος τρόπος για να αποφύγεις να φύγεις από το κομμωτήριό σου με μια εμφάνιση που δεν θέλεις.

Αν είσαι ένας από τους πολλούς ανθρώπους που κλείνουν ραντεβού στο κομμωτήριο της περιοχής τους για ένα εβδομαδιαίο φορμάρισμα, τότε θα ξέρεις πόσο θεραπευτικό μπορεί να είναι. Όχι μόνο βγαίνεις από το κομμωτήριο με ένα κεφάλι υπέροχα φορμαρισμένων, γυαλιστερών μαλλιών, αλλά έχεις επίσης ένα ευτυχισμένο μισάωρο για τον εαυτό σου, χωρίς διακοπή για να ξεφύγεις από την κούραση της δουλειάς. Αν θέλεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο την επίσκεψή σου στο κομμωτήριο, γιατί να μην κάνεις κι ένα μικρό shopping therapy; Πολλά κομμωτήρια διαθέτουν πλέον μια εντυπωσιακή γκάμα προϊόντων και θα σoυ προσφέρουν πολύ περισσότερα από μια απλή περιποίηση. Από χειροποίητους καφέδες μέχρι φοβερά κοκτέιλ και ακόμη και βρεφονηπιακούς σταθμούς για παιδιά, τα σημερινά κομμωτήρια προσαρμόζονται γρήγορα στις ανάγκες των πελατών τους, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία από πρόσθετες υπηρεσίες που θα σε βοηθήσουν να μετατρέψεις την επίσκεψή σου σε μια εμπειρία περιποίησης και πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο σου κούρεμα.

Αλλά ας μην ξεχνάμε τους αξιόπιστους τοπικούς κομμωτές σου, αυτούς που έρχονται και με ήλιο και με βροχή και εγγυώνται ότι θα κάνουν τη δουλειά τους, χωρίς φρου φρου. Αν δεν σου αρέσουν τα φανταχτερά κομμωτήρια, υπάρχουν πολλά κομμωτήρια σε όλη τη χώρα που θα σου κάνουν ένα υπέροχο κούρεμα χωρίς την έξτρα τιμή. Ανεξάρτητα από το είδος των κομμωτηρίων που θα επιλέξεις, αυτό που θα σε κάνει να επιστρέφεις ξανά και ξανά είναι ο στιλίστας σου. Όταν λοιπόν βρεις έναν καλό, κράτησέ τον!

Άλλες δελεαστικές υπηρεσίες