Γυναικείο Κούρεμα

Επίσης γνωστό ως:

Γυναικεία Κουρέματα, Κούρεμα

Αναζήτηση στην Treatwell για Γυναικείο Κούρεμα κοντά σου

Πήγαινε στις κορυφαίες τοποθεσίες μας
Ποτέ μην υποτιμάς τη δύναμη ενός καλού κουρέματος. Είτε επιθυμείς ένα bob, layers ή ένα buzzcut, χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό ψαλιδιών και ξυραφιών, ο κομμωτής σου θα σε βοηθήσει να βρεις το τέλειο look σου.

Ποτέ μην υποτιμάς τη δύναμη ενός καλού κουρέματος. Από το "Rachel cut" της Jennifer Aniston μέχρι το διάσημο bob της Victoria Beckham, ένα φοβερό κούρεμα είναι γνωστό ότι μπορεί να κάνει ή να καταστρέψει την καριέρα μιας διασημότητας σε μια στιγμή και να καθορίσει την εποχή στην οποία δημιουργήθηκε. Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό ψαλιδιών, ξυραφιών, ακόμη και κλιπς, ο κομμωτής σου θα σε βοηθήσει να βρεις το δικό σου χαρακτηριστικό κούρεμα.

Τα σημερινά μαλλιά δεν είναι λιγότερο επίκαιρα, αλλά χάρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι τάσεις τείνουν να έρχονται και να φεύγουν πολύ πιο γρήγορα απ' ό,τι στην εποχή της ακμής της Τζένιφερ Άνιστον. Μια γρήγορη ματιά στο Instagram θα σου δείξει ότι τα choppy κοψίματα με ταλαιπωρημένες, ραβδωτές άκρες είναι σε μεγάλο βαθμό το look του τώρα. Όλα έχουν να κάνουν με κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ και την ατμόσφαιρα ενός cool girl. Οι επισκέπτες των κομμωτηρίων σήμερα προτιμούν το "grown out" look, ένα στυλ χαμηλής συντήρησης που έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα χωρίς φροντίδα, που μόλις σηκώθηκε από το κρεβάτι (ανεξάρτητα από το αν έχεις περάσει ώρες στο κομμωτήριο προσπαθώντας να το τελειοποιήσεις!) αντί για τα κοψίματα ακριβείας του παρελθόντος.

Τα δημοφιλή χτενίσματα είναι συνεχώς σε εξέλιξη, από τις πανύψηλες μπούκλες της δεκαετίας του '70 έως τις φουσκωμένες περμανάντ της δεκαετίας του '80, καμία εμφάνιση δεν είναι πλήρης χωρίς την τέλεια τελική πινελιά ενός μοντέρνου κουρέματος.

Όπως και η μόδα, έτσι και ο κόσμος των μαλλιών έχει περάσει από πολλές αλλαγές και μεταβολές ανά τους αιώνες. Τα δημοφιλή χτενίσματα είναι συνεχώς σε εξέλιξη, από τις πανύψηλες μπούκλες της δεκαετίας του '70 μέχρι τις ξεθωριασμένες περμανάντ της δεκαετίας του '80, καμία εμφάνιση δεν είναι πλήρης χωρίς την τέλεια τελική πινελιά ενός μοντέρνου κουρέματος. Τα σύγχρονα στυλ έχουν εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου και σήμερα υπάρχει λιγότερο η μέθοδος "ένα κούρεμα ταιριάζει σε όλους" με την προσθήκη μιας μεγάλης ποικιλίας νέων τεχνικών, όπως η διαβάθμιση, το layering και το αμβλύ κούρεμα (για να αναφέρουμε μόνο μερικές), καθώς και μια πιο χαλαρή και χαλαρή προσέγγιση στο styling. Σήμερα οι κανόνες είναι λιγότερο άκαμπτοι- οι άνθρωποι τείνουν να επιλέγουν περισσότερο κατά παραγγελία το κούρεμά τους. Οι ευέλικτοι, μοντέρνοι κομμωτές είναι σε θέση να επινοήσουν ένα στυλ που να συμπληρώνει τέλεια τη μοναδική σου εμφάνιση. Τα ανδρικά κουρέματα έχουν μια στιγμή στον κόσμο της κομμωτικής αυτή τη στιγμή και οι στατιστικές δείχνουν ότι ξοδεύουν περισσότερο χρόνο από ποτέ άλλοτε για να τελειοποιήσουν τη ρουτίνα περιποίησής τους. Από τα fades μέχρι τα fusey's (ψάξε το!), το να ξοδεύεις χρόνο και χρήμα επενδύοντας στο τέλειο κούρεμα δεν είναι πλέον μόνο για τις γυναίκες.

Όμως, ανεξάρτητα από το πώς επιλέγεις να φτιάξεις τα μαλλιά σου, στις μέρες μας, φαίνεται ότι μόλις καταλάβουμε μια τάση στα μαλλιά μας, υπάρχει ήδη μια άλλη που εμφανίζεται στη γωνία. Έτσι, είτε επισκέπτεσαι τον στιλίστα σου με θρησκευτική ευλάβεια είτε πηγαίνεις για κόψιμο μόνο μία ή δύο φορές το χρόνο - ξέχασε τις μόδες προς το παρόν. Μερικές φορές το μόνο που πραγματικά θέλουμε είναι ένα καλό παλιό κούρεμα, σωστά;


Μοιράσου αυτό το άρθρο