Κέντρα αποτρίχωσης

Ξεχωρίζεις την αποτρίχωση brazil από την αποτρίχωση hollywood ; Ή τον καλύτερο τρόπο για να απαλλαγείς οριστικά από τις ανεπιθύμητες τρίχες; Είτε αναζητάς μακροχρόνια αποτελέσματα είτε είσαι ευχαριστημένη με τις μηνιαίες συνεδρίες αποτρίχωσης, ένα ινστιτούτο αποτρίχωσης θα καλύψει όλες τις ανάγκες σου για να απαλλαγείς από οποιοδήποτε είδος τριχοφυΐας του σώματος σου.
Αναζήτηση στην Treatwell για υπηρεσίες Αποτρίχωση κοντά σου

Πήγαινε στις κορυφαίες τοποθεσίες μας

Τα περισσότερα ινστιτούτα αποτρίχωσης προσφέρουν μια ποικιλία τεχνικών για μόνιμη αποτρίχωση που κυμαίνονται από αποτρίχωση με κερί, sugaring, λέιζερ και κλωστή. Το είδος της τεχνικής που επιλέγεις και το πόσο μακριά θα φτάσεις εξαρτάται από την υπομονή σου και σε ορισμένες περιπτώσεις από την ανοχή σου στον πόνο. Όπως και πολλές άλλες υπηρεσίες ομορφιάς, η αποτρίχωση μπορεί να γίνει εθιστική. Γιατί να σταματήσεις στα πόδια, τις μασχάλες και τη γραμμή του μπικίνι, όταν μπορείς να κάνεις και τα φρύδια σου, τα δάχτυλα των ποδιών σου (ναι, τα δάχτυλα των ποδιών έχουν τρίχες!), ακόμα και τα χέρια σου; Μια συνεδρία αποτρίχωσης για όλο το σώμα, παρακαλώ.

Όσο κι αν η αποτρίχωση δεν είναι κάτι καινούργιο, η πρόοδος στην τεχνολογία και τις τεχνικές έχει κάνει τη διαδικασία ευκολότερη και πολύ πιο αποτελεσματική από οτι ήταν παλιά. Οι άνθρωποι άρχισαν να αφαιρούν τις τρίχες του σώματός τους ήδη από την εποχή του λίθου και τώρα τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες το αντιμετωπίζουν ως προσωπική επιλογή. Παραδοσιακές τεχνικές, όπως το sugaring και το threading, έχουν φτάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο από περιοχές με θερμότερα κλίματα.

Αυτά είναι ευρέως διαθέσιμα, προσιτά, εύκολα και αποτελεσματικά. Αφήνουν επίσης το δέρμα λείο και χωρίς τρίχες για μερικές εβδομάδες. Υπηρεσίες όπως το λέιζερ, η ηλεκτρόλυση και το IPL, ενώ είναι πιο ακριβές, διαρκούν περισσότερο και μπορούν να οδηγήσουν σε μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας, αν συνεχίσεις την πορεία που σου συστήνεται. Εδώ, το φως ή ένα ηλεκτρικό ρεύμα διεισδύουν στον θύλακα της τρίχας, σταματώντας την ανάπτυξη της τρίχας από τη ρίζα. Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται για να επιτευχθεί μόνιμα απαλλαγμένο από τρίχες δέρμα εξαρτάται από τον τύπο της τρίχας σου. Γενικά τα πιο σκούρα μαλλιά έχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Αν είσαι άνδρας και έχεις άγχος για να δοκιμάσεις την αποτρίχωση για πρώτη φορά, τότε μην ανησυχείς. Τα κομμωτήρια υποδέχονται τους άνδρες με ανοιχτές αγκάλες και ξέρουν πώς να σε κάνουν να αισθανθείς χαλαρά και άνετα. Η φύση των ανδρικών τριχών στο σώμα τείνει να σημαίνει ότι είναι πιο πυκνές και υπάρχουν πολύ περισσότερες, οπότε μπορεί να πάρει λίγο περισσότερο χρόνο για να τις βγάλεις με κερί, κλωστή ή ζάχαρη.

Άλλες δελεαστικές υπηρεσίες