Top Rated 2023: Φτάσε στην κορυφή

Σου λείψαμε; Έφτασε ξανά η ώρα για το Top Rated, και δεν κρατιόμαστε να επιβραβεύσουμε εκείνα τα καταστήματα που παρέχουν υπηρεσίες 5 αστεριών στους πελάτες μας. Από το 2017, τα λαμπερά βραβεία μας αναδεικνύουν τα πραγματικά ταλέντα στη βιομηχανία της ομορφιάς.

Είσαι έτοιμος να γίνεις κι εσύ ένας από τους καλύτερους και να αποκτήσεις ένα λαμπερό σήμα Top Rated για το προφίλ σου στην Treatwell; Να τι πρέπει να γνωρίζεις για να αγγίξεις την κορυφή με το σήμα Top Rated. 🏅⬇️

Top Rated 2023

Γιατί οι κριτικές είναι τόσο σημαντικές;

Οι κριτικές δεν είναι απλώς λέξεις. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο που βοηθάει τα καταστήματα να ξεχωρίσουν. Σε μια βιομηχανία όπου οι επιλογές είναι άπειρες, οι καλές κριτικές μπορεί να αποδειχτούν το κλειδί για να ξεχωρίσεις από τους ανταγωνιστές σου. 

Και φυσικά, οι καλές κριτικές σε βοηθούν πολύ να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των υποψήφιων πελατών που θέλουν να κάνουν κάποια θεραπεία, προσελκύοντάς τους πολύ ευκολότερα στο κατάστημά σου. Είναι σαν να λένε: «Εδώ θα είσαι σε καλά χέρια». Επιπλέον, όλες οι κριτικές στην Treatwell είναι επαληθευμένες, και οι πελάτες νιώθουν ασφάλεια όταν γνωρίζουν ότι κάθε άποψη που εκφράζεται προέρχεται από αληθινούς πελάτες. Τι πιο πειστικό, άλλωστε, από ειλικρινή σχόλια που προέρχονται από ικανοποιημένους πελάτες; Για να το πούμε με απλά λόγια, όσο περισσότερες κριτικές έχεις τόσο περισσότεροι είναι οι πιθανοί πελάτες σου.

Γιατί θες να αγγίξεις την κορυφή με το σήμα Top Rated 2023

Το Top Rated δεν είναι μόνο ένας τίτλος. Καθώς οι πελάτες αναζητούν ολοένα περισσότερο αξιόπιστες ενδείξεις για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών, το σήμα Top Rated λειτουργεί σαν μια πολύ σημαντική σφραγίδα ποιότητας, η οποία δείχνει στους πελάτες ότι το κατάστημά σου φημίζεται για τις υπηρεσίες 5 αστεριών του. Το σήμα παραμένει στο προφίλ σου μέχρι να ξεκινήσουν τα επόμενα βραβεία Top Rated, έτσι ώστε οι πελάτες να γνωρίζουν για την καταπληκτική δουλειά σου τη δεδομένη στιγμή.

Επειδή επιβραβεύουμε με το σήμα μόνο τους καλύτερους, αν κατακτήσεις το Top Rated, το κατάστημά σου μπορεί να αποκτήσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό προσελκύοντας νέους πελάτες και ενθαρρύνοντας τους ήδη υπάρχοντες να επιστρέψουν. Οι πελάτες μπορούν να δουν το σήμα στο προφίλ σου και, επίσης, να χρησιμοποιήσουν το φίλτρο Κορυφαία Καταστήματα Ομορφιάς στο marketplace στην ιστοσελίδα μας και την εφαρμογή μας για να ψάξουν συγκεκριμένα για εκείνα τα καταστήματα που προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες.

Το σήμα που αυξάνει τις κρατήσεις

Εκτός από την ενισχυμένη προβολή, τις αυξημένες κρατήσεις, και φυσικά το κύρος, υπάρχουν πολλά ακόμα για να λατρέψεις στο Top Rated, όπως το περιζήτητο πακέτο του νικητή με τα αυτοκόλλητα, το πιστοποιητικό επιτυχίας και άλλα πολλά που θα σε βοηθήσουν να διαδώσεις παντού ότι προσφέρεις υπηρεσίες 5 αστεριών. 

Επίσης, τα καταστήματα με σήμα Top Rated έχουν κατά μέσο όρο 90% περισσότερους πελάτες από τα υπόλοιπα, πράγμα που σημαίνει ότι το σήμα Top Rated δεν είναι μόνο μια αναγνώριση που αξίζεις για τη σκληρή δουλειά σου. Είναι και μια επένδυση για τη μελλοντική ανάπτυξη της επιχείρησής σου. Ω, ναι! Αυτός, αν μας ρωτάς, είναι ένας *πραγματικά* καλός λόγος για να ξεκινήσεις να στοχεύεις τα 5 αστέρια. 

Top Rated 2023

Πώς να φτάσεις μέχρι την κορυφή

Σου κινήσαμε το ενδιαφέρον, ε; (Αυτός ήταν ο στόχος.) Για να γίνεις ένα κατάστημα Top Rated 2023, θα πρέπει να πληρείς τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Το κατάστημά σου θα πρέπει να έχει λάβει τουλάχιστον 25 κριτικές από την 1η Ιανουαρίου μέχρι και την 22η Οκτωβρίου του 2023.
  • Τουλάχιστον το 95% από αυτές θα πρέπει να είναι κριτικές 5 αστεριών. 🌟🌟🌟🌟🌟

Θα σε ενημερώνουμε συχνά για την πρόοδό σου στον αγώνα Top Rated, ώστε να γνωρίζεις αν έχεις τα προσόντα για να φτάσεις την κορυφή. Θα ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου. Έχετε τον νου σου, για να δεις αν τα κατάφερες.

Top Rated 2023

Κορυφαίες συμβουλές για κορυφαίες κριτικές 

Έχουμε συγκεντρώσει μερικές υπέροχες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στον δρόμο σου προς την κορυφή: 

Top Rated συμβουλή #1: Βάλε στο πρόγραμμα εκπτώσεις και προσφορές

Ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά: Περισσότερες κρατήσεις = περισσότερες κριτικές. Άρα, αυξάνοντας τις κρατήσεις σου θα αυξήσεις, επίσης, τις πιθανότητες να κατακτήσεις το Top Rated. Κι ένας καλός τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι να προσφέρεις εκπτώσεις και διαφημιστικούς προωθητικούς κωδικούς.

Και για τους χρήστες του Treatwell Pro: 

Μπορείς, επίσης, να εξατομικεύσεις αυτές τις προσφορές, ορίζοντας αν αφορούν μόνο νέους πελάτες ή αν οι πελάτες χρειάζονται κάποιον κωδικό για να τις ενεργοποιήσουν, όπως και χρησιμοποιώντας στο έπακρο πακέτα συνδρομών, δωροεπιταγές, προγράμματα επιβράβευσης και άλλα τέτοια μέσα. 

Όλα αυτά θα σε βοηθήσουν να προσελκύσεις περισσότερους πελάτες, πράγμα που σημαίνει περισσότερα έσοδα, αλλά και περισσότερες από εκείνες τις πολύ σημαντικές κριτικές.

Top Rated συμβουλή #2: Εκμεταλλεύσου στο έπακρο τα εργαλεία Top Rated

Στην κορυφή υπάρχει χώρος και για το δικό σου κατάστημα, και θέλουμε να σε βοηθήσουμε να φτάσεις εκεί. Γι’ αυτό, θα σου στείλουμε κάποιες αποκλειστικές εικόνες και βίντεο για να τα μοιραστείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σου, ώστε να σιγουρευτείς ότι αυτές οι κριτικές θα συνεχίσουν να καταφτάνουν. Ρίξε μια ματιά στα εισερχόμενά σου. Φρόντισε να κατεβάσεις αυτά τα βοηθητικά εργαλεία και να τα χρησιμοποιήσεις όσο καλύτερα μπορείς για να διαδώσεις τα νέα, ότι βρίσκεσαι ανάμεσα στους καλύτερους. Μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις και το #TWTopRated2023, για να μπορέσουμε κι εμείς να μοιραστούμε τα καλά νέα. 

Top Rated συμβουλή #3: Ενεργοποίησε τη δυνατότητα άμεσης κράτησης στο κατάστημά σου

Διευκόλυνε τους πελάτες να κάνουν κράτηση χωρίς προμήθεια μέσω του widget στους λογαριασμούς σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάν’ το εικόνα: Ένας πιθανός πελάτης ψάχνει υπηρεσίες που θα τον εμπνεύσουν στο Instagram ή το Facebook. Τότε πέφτει πάνω στη δουλειά σου και αμέσως σκέφτεται να επισκεφτεί το κατάστημά σου (και το αποφασίζει!) Πηγαίνει κατευθείαν στο προφίλ σου, για να ανακαλύψει περισσότερα, και βλέπει ότι από εκεί μπορεί να κάνει κράτηση αμέσως. Ορίστε! Περισσότερες κρατήσεις (και περισσότερες κριτικές) χωρίς να κουνήσεις το μικρό σου δαχτυλάκι.

Top Rated συμβουλή #4: Εκμεταλλεύσου στο έπακρο τη διαφήμιση

Το έξυπνο στοχευμένο μάρκετινγκ μπορεί να σε βοηθήσει να αυξήσεις τις κρατήσεις σου και να υπενθυμίσει στους πελάτες σου να σου αφήσουν μια πολύ καλή κριτική. Ακολουθούν μερικές ιδέες για να ξεκινήσεις: 

Για χρήστες Treatwell Pro: 

  • Καλοί πελάτες: Στείλε προσφορές σε πελάτες που είναι πιθανό να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα.
  • Νέες εμπειρίες: Παρότρυνε τους πελάτες σου να δοκιμάσουν υπηρεσίες χαλάρωσης ή καινοτόμες υπηρεσίες που δεν έχουν δοκιμάσει μέχρι τώρα. 
  • Κράτα επαφή: Επικοινώνησε με πελάτες που δεν έχουν επισκεφτεί το κατάστημά σου εδώ και καιρό. 
  • Ευχές γενεθλίων: Ευχήσου για τα γενέθλια των πελατών σου με προσφορές και εκπτώσεις. 
  • Επιβράβευσε τη συνέπεια: Επιβράβευσε τους πελάτες που έχουν κάνει έναν συγκεκριμένο αριθμό επισκέψεων στο κατάστημά σου. 
  • Θερμό καλωσόρισμα: Καλωσόρισε τους καινούργιους πελάτες σου με ένα ξεχωριστό μήνυμα. 

Top Rated συμβουλή #5: Συγκέντρωσε τα στοιχεία των πελατών που κάνουν άμεση κράτηση 

Όταν ένας πελάτης κάνει κράτηση μέσω της Treatwell, είτε μέσω του marketplace μας ή του widget, του στέλνουμε αμέσως ένα ένα email με το οποίο τον καλούμε να αφήσει μια κριτική. Ωστόσο, είναι εξίσου απλό και για τους πελάτες που κάνουν την κράτησή τους άμεσα να αφήσουν μια κριτική. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να σιγουρευτείς πως όταν λαμβάνεις την κράτηση, ζητάς τα προσωπικά τους στοιχεία συμπεριλαμβανομένου του email τους και ύστερα τα καταχωρείς στο σύστημά σου. Με αυτόν τον τρόπο θα λάβουν κι αυτοί μια πρόσκληση για να αξιολογήσουν την εμπειρία τους μαζί σου.

Treatwell Rewards – η βοήθεια στον αγώνα να αγγίξεις το Top Rated

Κατά πάσα πιθανότητα γνωρίζεις ήδη για το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών μας, το Treatwell Rewards. Ίσως δεν γνωρίζεις, ωστόσο, ότι δεν επιβραβεύουμε τους πελάτες μόνο για τα ραντεβού που κλείνουν μαζί σου (αν και αυτό, μεταξύ μας, είναι εξίσου υπέροχο). Τους επιβραβεύουμε επίσης όταν αφήνουν κριτικές. Οι πελάτες κερδίζουν:

  • 10 πόντους όταν αξιολογούν ένα κατάστημα που έχει περισσότερες από 50 κριτικές
  • 30 πόντους όταν αξιολογούν ένα κατάστημα που έχει λιγότερες από 50 κριτικές

Με αυτόν τον τρόπο το Treatwell Rewards λειτουργεί σαν ένα εξαιρετικό κίνητρο για κρατήσεις και ενθαρρύνει και τις κριτικές. Δεν είναι ό,τι καλύτερο έχεις ακούσει; Μίλησε στους πελάτες σου για το Treatwell Rewards, ώστε να μπορέσεις να δεις τις κριτικές σου να αυξάνονται, μαζί με τις πιθανότητες να γίνεις ένα κατάστημα Top Rated 2023. 

Treatwell Rewards

Τι γίνεται με τα σήματα;

Στην Treatwell λατρεύουμε τα καλά σήματα. Είναι ένας σίγουρος τρόπος για να δείξουμε με μια ματιά στους πελάτες μας τι ακριβώς είναι αυτό που κάνει το κατάστημά σου ιδιαίτερο. 

Πρόσφατα προσθέσαμε ένα ακόμα σήμα στο Treatwell marketplace μας: ένα σήμα που εκπέμπει το περήφανο μήνυμα ότι ένα κατάστημα είναι φιλικό προς την LGBTQIA+ κοινότητα. Για να αποκτήσουν αυτό το σήμα, τα καταστήματα σαν το δικό σου θα πρέπει να δεχτούν αυτήν τη δέσμευση με περηφάνια. Όταν το κάνεις αυτό, δεσμεύεσαι να ανταποκριθείς στις Pride αξίες* με κάθε κράτησή σου, προσφέροντας υπηρεσίες σε όλους αδιακρίτως. Για να μάθεις περισσότερα για το LGBTQIA+ σήμα μας και για να αποδεχτείς με περηφάνια τη δέσμευση αυτή, πάτησε το παρακάτω κουμπί. 

*Pride αξίες: Επαγγελματισμός, Σεβασμός, Ακεραιότητα, Ποικιλομορφία, Τελειότητα

Πάρε κι εσύ μέρος στον αγώνα για την κορυφή 

Αν είσαι συνεργάτης της Treatwell και έχεις ακόμα απορίες σχετικά με το Top Rated που δεν καλύφθηκαν, θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε. Απλώς στείλε μας email στο pro@treatwell.gr.

«Και τι γίνεται αν δεν χρησιμοποιώ ακόμα την Treatwell, αλλά θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να γίνω Top Rated;» Χαιρόμαστε που ρωτάς. Πάτησε το παρακάτω κουμπί για να δοκιμάσεις δωρεάν την Treatwell και να ανακαλύψεις πώς οι all-in-one λύσεις μας μπορούν να κάνουν την επιχείρησή σου καλύτερη από ποτέ.