Η Treatwell και η Uala ενώνουν τις δυνάμεις τους κι ενισχύουν την ηγετική θέση στην Ευρώπη ως λογισμικό διαχείρισης κομμωτηρίων και marketplace για κρατήσεις υπηρεσιών ομορφιάς

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε σπουδαία νέα: η Treatwell και η Uala συγχωνεύονται σε έναν ενιαίο Όμιλο με την επωνυμία Treatwell. Με την ένωση αυτή, η Treatwell επιβεβαιώνει και ενισχύει την ηγετική θέση της στην Ευρώπη ως:

– marketplace για κρατήσεις υπηρεσιών ομορφιάς και ευεξίας μέσω της ιστοσελίδας και της εφαρμογής
– λογισμικό διαχείρισης (SaaS) για κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής

Ποια είναι η δυναμική αυτής της συγχώνευσης; Ο συνδυασμός των δύο αντίστοιχων τομέων υπεροχής: από τη μία η Treatwell, ηγέτης στην online κράτηση υπηρεσιών ομορφιάς και ευεξίας, και από την άλλη η Uala, λογισμικό διαχείρισης για κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής.

Η Uala, ξεκινώντας από την Ιταλία, κατάφερε με την πάροδο των ετών να πρωταγωνιστήσει στις χώρες της Νότιας Ευρώπης, χάρη σε εξαγορές όπως η Bucmi στην Ισπανία και την Πορτογαλία, η Funkmartini στην Ελλάδα και η Balinea στη Γαλλία. Η Treatwell, από την άλλη πλευρά, είχε ήδη σταθερή παρουσία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Treatwell και Uala: τι σημαίνει αυτή η συγχώνευση;

Η ένωση αυτή επιτρέπει μια γόνιμη διαδικασία συνεργασίας, εξασφαλίζοντας στην Treatwell (εκτός από έναν αγγλο-ιταλικό πυρήνα) την τεχνογνωσία μιας ομάδας που έχει ήδη επιτυχημένη πορεία σε πολλές αγορές. Ο όμιλος (που απασχολεί περισσότερα από 800 άτομα) συνεργάζεται με περισσότερα από 50.000 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ομορφιάς σε 13 ευρωπαϊκές χώρες και διαχειρίζεται περίπου 100 εκατομμύρια ραντεβού κάθε χρόνο.

Και δεν είναι μόνο αυτό: η Treatwell σκοπεύει να επεκτείνει το εργατικό δυναμικό της με 600 νέους υπαλλήλους μέχρι το τέλος του 2023, σε μια επένδυση ύψους έως και 40 εκατομμυρίων ευρώ. Θα αναζητηθούν ταλέντα στους τομείς του product, της τεχνολογίας και του εμπορίου, κυρίως στην ιταλική, ισπανική, γαλλική, αγγλική και γερμανική αγορά.

“Ανυπομονούσαμε να μοιραστούμε αυτά τα νέα. Η Treatwell εργάζεται εδώ και χρόνια για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους χρήστες και τις επιχειρήσεις ομορφιάς. Για τους συνεργάτες μας, η ένωση με την Uala δεν μπορεί παρά να αποτελέσει πρόσθετο όφελος. Πρόκειται για το κορυφαίο λογισμικό διαχείρισης για χώρους ομορφιάς στη Νότια Ευρώπη, ικανό να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες να οργανώσουν καλύτερα την επιχείρησή τους”.

Giampiero Marinò, CEO της Treatwell.

Η Treatwell και άλλα λογισμικά διαχείρισης

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, η Treatwell εδραίωσε τη θέση της σε ολόκληρη την Ευρώπη ενσωματώνοντας ορισμένα από τα πιο ανταγωνιστικά διεθνώς SaaS, όπως η Salonized στις Κάτω Χώρες και η Wavy στη Γαλλία.

Η εμπειρία που αποκτήθηκε από την ενσωμάτωση με αυτά τα προγράμματα SaaS και τα οφέλη που αποκόμισαν και τα δύο μέρη από αυτό ώθησαν την Treatwell να ανοίξει νέες μορφές συνεργασίας με άλλα λογισμικά διαχείρισης στον τομέα της ομορφιάς και της ευεξίας που θέλουν να εξασφαλίσουν στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ομορφιάς την καλύτερη δυνατή προβολή στο κορυφαίο marketplace της Ευρώπης.

Giampiero Marinò, CEO

Οι συνεργάτες μας θα μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το λογισμικό τους για να διαχειρίζονται την επιχείρησή τους, ενώ παράλληλα θα έχουν πρόσβαση στη μεγαλύτερη βιτρίνα της Ευρώπης και σε έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό χρηστών. Οι χρήστες, με τη σειρά τους, θα έχουν πρόσβαση σε ένα όλο και ευρύτερο φάσμα υπηρεσιών ομορφιάς και ευεξίας, με δυνατότητα κράτησης με λίγα μόνο κλικ, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

“Στην Ευρώπη, η Treatwell είναι ήδη αναγνωρισμένη από τους χρήστες ως ο ιστότοπος και η εφαρμογή που επιλέγουν για να κλείσουν υπηρεσίες ομορφιάς. Σήμερα, με τη συγχώνευση με άλλα λογισμικά διαχείρισης, καθιστούμε αυτή την υπηρεσία διαθέσιμη σε χιλιάδες κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής που θέλουν να επωφεληθούν από αυτή την ευκαιρία”.

Giampiero Marinò, CEO της Treatwell